Vintergolf – København og Ishøj

Vintergolf

Øvede eller begyndere, det er fuldstændig ligegyldigt. Du er velkommen til at spille golf i Ishøj og København – også om vinteren. Golf er for nogle verdens bedste sport. Det er en sports gren, der måske ikke kræver så meget fysisk god form som i fodbold, men golf kræver ligeså meget taktik.

Hvis man er øvede golf spillere, kan det være irriterende og stoppe i vinterperioden. Netop fordi man gerne vil fortsætte og blive bedre. At spille golf er det samme som at sparke til en bold for fodboldspillere. Det er ikke lige noget man kan holde pause fra. Derfor er vintergolf noget himmelsk for øvede, de øvede golf spillere kan nu nyde at ramme hullet med bolden – også om vinteren.

Hvis man er begynder golf spillere, kan det være en kæmpe fordel at begynde at spille om vinteren. Således træner man sig til sommerperioden og ligesom til at give den virkelig gas. Den eneste ulempe i vinter golf er nok vejret. Det kræver at man tager noget varmere tøj – men ellers er der intet dårligt for golf entusiaster.

Golf – en udendørs sport

Golf er en udendørs sport, som ofte spilles om sommeren men nu kan du også spille om vinteren. Golf sporten dyrkes af både amatører og professionelle, hvor man kan vinde millioner i de største turneringer. Her hjemme spilles golf både i skoler og klubber – det bliver dyrket på højt plan.

Det siges at golf spillet stammer fra Skotland – men det er ligegyldigt. Golf kan også spilles i herhjemme. En typisk golf bane består af 18 huller. På vintergreen kan du spille 9-huls banen. Det bedste ved vinter golf er at du også godt må køre med vogn. Det er også muligt at spille ved sommer banen – dog ikke når der er frost eller sne.

At spille golf kræver nogle golfkøller – maks. 14 køller må man tage med til en turnering. At spille golf kræver også en golfbold. Når man har det, så kan man sådan set komme i gang med at svinge køllen.

Hvorfor vente med at spille eller lære at spille golf til sommer, når man allerede kan komme i gang nu her i vinteren. Der er stadig nogle, der mener at golf er en rigmandssport. Nogle mener det er snobbet. Nogle mener at golf er en sport for overklassen. Nogle mener at man skal tænke over, hvilke signalværdi man sender, når man siger man spiller golf. Derfor er der golf spillere der er flove over at fortælle at de spiller golf, de frygter at blive sat i snob – kassen, hvis de fortæller om deres fritidsinteresse på arbejdspladsen. Der er delte holdninger –  men her er ALLE velkommen uanset social baggrund. Golf er for alle – også vinter golf.

Tøv ikke, vær ikke bange for at blive sat i bås eller stemplet. Golf er ikke en snobbet sport – det var det måske for mange, mange år siden men ikke længere. Kom og prøv kræfter af med vintergolf.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *