Drænrør til afvanding

drænrør

Når der skal bygges nyt skal man sørge for at ligge drænrør i jorden for. Drænrør er nødvendigt for, at jorden kan afvandes. At jorden er drænet er nødvendigt for, at man kan anlægge noget på jorden. Uden afvanding, vil jorden stå under vand det meste af vinteren og derved vil det ikke kun lade sig gøre at bygge noget på den. Da det ville synke ned i mudder og hver eneste gang der kommer et kraftigt regnvejr vil kældre og andre lavtliggende elementer af byggeriget ligge under vand.

Vi kan levere til både, landbrug, bolig og industri

Som en af de ledende sælgere af drænrør fører vi et bredt sortiment af forskellige slags, i alle størrelser og til alle formål. Der er stor forskel på, om man skal bruge drænrør til industrien eller landbruget. Ved industri og private boliger er det mere almindeligt, at man sørger for at dræne jorden omkring bygningerne, for på den måde at sørge for, at der ikke løber vand ind i bygningerne under kraftigt regnvejr. Da det således kan løbe ned i kælderen og ødelægge vigtige installationer, så som elektriske og tekniske installationer. Da er dyre og vitale for, at virksomheden kan blive ved med at køre, eller som kan vise sig at være en meget stor udgift for den private boligejer. Vand i kældre og rundt om soklen ved en bygning kan også være en stor grobund for skimmelsvamp. Skimmelsvamp er en skadelig organisme der, hvis det får lov at brede sig, kan gøre en bolig ubrugelig.

Vi fører som sagt et stort sortiment, af drænrør og der er således noget til alle prisklasser.  Der er stor forskel på hvor meget vand der i den jord der hvor du bor, og man skal således være opmærksom på, at man før indkøbt det system der passer bedst til ens behov.

Særligt til landbruget

Særligt indenfor landbruget er det almindeligt, at dræne jorden. Det er vigtigt, at man ligger dræn ned i jorden for at gøre den tør og afvandet nok til at man kan dyrke den. Uden dræn kan en mark, sagtens ligge under vand det meste, af vinterhalvåret og på den måde er den således fuldstændig umulig ag kultivere og hvis man forsøger, at dyrke noget på jorden dør det fordi det simpelthen drukner i vand.

Det er derfor en god investering hvis man sørger for at købe og lægge drænrør ned.

Vi har et stort sortiment af forskellige slags dræn metoder til landbrugsjord og man behøves således ikke skulle nøjes med de traditionelle drænrør, men kan således vælge mellem flere forskellige løsninger alt efter hvad der passer bedst til dig og dine jorde.

Det kan godt forekomme, at være en større udgift når man skal ud og købe drænrør, men det er en investering der hurtigt er tjent hjem igen, ved at man får en meget højere dyrkningsgrad ud af sin jord da planterne kommer til at vise en meget højere trivsel ved at vokse i en god veldrænet jord.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *