Tag et lån og få råd til det du mangler

Dame låner penge på computeren

Det kan være rigtig svært at få råd til det hele. Nogle ting er selvfølgelig vigtigere end andre, men ofte mangler man lige de sidste penge på kontoen. Det bedste man kan gøre, er at spare op, da man så ikke har brug for at låne penge hos andre.
Der følger et ansvar med ved at låne penge og det er desværre ikke alle der kan styre det. I dag er det virkelig blevet nemt at låne penge og det kan være farligt, hvis man ikke læser om betingelserne. Nogle lån har en høj rente og hvis man ikke er opmærksom på dette, så kan man ende med at skylde rigtig mange penge. Alfalån kan låne dig penge her og nu, men sørg for at du har styr på din økonomi og rent faktisk kan betale pengene tilbage.

Hvilken type lån findes der?

Der findes en række forskellige lån og låneudbydere. Det sikreste lån er hos en bank, men de tager ingen chancer, når de låner penge ud. Derfor forventer de at der bliver stillet en form for sikkerhed. Det vil ofte være i forbindelse med din nuværende opsparing eller andre ting du ejer med en værdi. Det kan være hus, bil og lignende. Banken vurderer selv om de mener, at du kan stille sikkerhed og betale tilbage på dit lån. Det betyder derfor også at de primært låner ud til vigtige ting. De låner dig ikke penge ud til tøj, computere og den slags, medmindre det er i forbindelse med din virksomhed. Der findes dog låneudbydere, som kan tilbyde dig at låne penge her og nu, helt uden at stille sikkerhed. Det er bl.a. en virksomhed som alfalån. Der er dog en række ting man skal være opmærksom på.

Det her skal du være opmærksom på

Et forbrugslån kan tages her og nu, men der er en række ting man skal være opmærksom på. Alfalån er en af de låneudbydere, som tilbyder forbrugslån. Når du skal tage et forbrugslån, så er det vigtigt at du er opmærksom på løbetiden, renten og ÅOP. Hvis du endnu ikke har styr på de termer, så vent med at tage et lån. Du vil hurtigt kunne blive overrasket over hvad du skal betale tilbage. Er du dog klar over det, så kan du egentlig tage et forbrugslån, så længe du ved at det vil koste dig ekstra på sigt. Det gode ved Alfalån er, at du helt selv kan bestemme hvad pengene skal bruges til. De går ikke op i om det er til nyt tøj, ny computer eller en rejse sydpå.

Hvilke krav er der til lån?

De har dog nogle krav, som du skal opfylde for at kunne tage et lån. Du må ikke være registreret i RKI hvis du skal tage et lån hos Alfalån. Du skal derudover også have en indkomst på minimum 150.000 kr. om året før skat. Opfylder du de krav, så kan låne et sted mellem 3.000 – 50.000 kr.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *