Rengøringsbranchen er hård

rengøring

At være medarbejder inden for rengøringsbranchen kan være et fag hvor man er meget eftertragtet og man er nødt til at tage nogle valg der kan være hårde i forhold til rengøring.

At vælge mellem forskellig rengøring kan være svært

Som person, der foretager rengøring er man altid eftertragtet og man vil få kastet mange jobs efter sig til steder både i Sorø og helt til Høng. Det kan være, at man en dag møder på arbejdet og så lige får mødt sin chef på gangen og hun stopper en og siger, at der er to jobs inden for rengøring den dag, som man kan vælge imellem. Man kan enten vælge ishockybanen i Sorø eller svømmehallen i Høng. Og der er helt frit valg. Man siger til chefen, at man vil vælge tilbage for det er godt nok et svært valg. På den ene side vil man jo godt lave rengøring i ishockeybanen, men samtidigt forestiller man sig også, at det må være en mege tkold omgang at gå rundt der i flere timer. Til gengæld har man dog lige købt en helt ny dunjakke så det vil være en god mulighed for at få vist den frem.  Og man ved jo aldrig hvem man kan se af flotte mennesker i ishockeysalen når man går rundt og laver sin rengøring der. Så på den måde er det altid godt at være super godt forberedt. På den anden side så er en svømmehal dejlig så måske skulle man lave den rengøring i Høng. Det er et meget svært valg og man spørger sin kollega til råds. Kollegaen siger, at vedkommende har meldt sig på rengøring i svømmehallen så det gør man også selv.

Rengøring i svømmehal kan blive en våd affære

Når man så kommer frem til svømmehallen og for første gang skal lave sin rengøring der, ja så kan man ende med at blive rigtig god til det. Høng kender man ud og ind så der er ikke i sig selv noget intimiderende ved at skulle gå rundt der. Men når man er halvvejs i rengøring rutinen så begynder man dog at få varmen. Det er hyggeligt, at man kan gå rundt med sin ven fra arbejdet og sparre lidt om teknikker inden for rengøring, men samtidigt er det dog meget varmt synes du. Du tager din uld strik cardigan af og har det bedre for et øjeblik. Straks kommer varmen dog igen og du kan mærke, at små svedperler samler sig under din hårgrænse. Du gider ikke engang fjerne dem, da de bare kommer igen med det samme. En sådan rengøring i svømmehal er meget hårdt så du smøger bare ærmerne op. Selvom det er svært da dine ærmer er så små, at du faktisk ikke kan smøge dem op, I stedet smøger du dine bukseben op og det er også mere rart i forhold til den rengøring du skal lave. For så går du ikke rundt og får våde bukseben.

Kilde: http://manumservice.dk/velkommen-til-manum-service/

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *