Gør din bolig mere energi- og miljøvenlig med professionel hulmursisolering

isoleret

Der er ingen tvivl om, at stadigt flere danskere har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er, at éns bolig er godt isoleret.For os i dag kan det forekomme underligt, at man for 30-40 år siden ikke pr. automatik lod sine huse isolere, når man opførte dem. Det gjorde mange ikke, og det skyldtes ganske enkelt, at man dengang havde rigelige oliedepoter rundt om i verden, og at olien derfor ikke var lige så dyr, som den er i dag. Generelt var man heller ikke så miljøbevidst, som de fleste forbrugere er i dag, Derfor tænkte man ikke i energivenlighed, når man byggede bolig eller investerede i diverse hvidevarer. Tiden var simpelthen en anden.

Undgå kuldebro med effektiv hulmursisolering fra din isolatør

Der kan være rigtigt mange alvorlige konsekvenser af ikke at have en tilstrækkeligt effektiv eller slet ingen hulmursisolering. For det første kan det betyde, at der dannes en såkaldt kuldebro, som resulterer i, at mens kulden trænger ind gennem ydermuren, så siver varmen lige så langsomt ud af boligen. Det vil kunne mærkes på varmeregningen, og her er det ikke for meget at tale om, at du fyrer for gråspurvene. Herudover kan indeklimaet blive så fugtigt og ubehageligt, at det er direkte sundhedsskadeligt. Følgerne kan være alt fra hovedpine og træthed til åndedrætsproblemer, etc., og det er bestemt noget, du skal tage seriøst.

Hulmursisolering – udviklet specielt til din bolig – enkelt og professionelt

Så, hvis du nu går og spekulerer på, om du er specielt kuldskær, eller om den træk, som du mærker om ben og fødder, skyldes utilstrækkelig eller helt manglende hulmursisolering, så vil vi anbefale dig at få foretaget en gennemgang af din bolig. Som erfarne isolatører ved vi, hvor svært det kan være som privat boligejer selv at fastslå, om der er brug for hulmursisolering, og derfor har vi et godt tilbud til dig. Vi tilbyder alle boligejere at komme ud og foretage en undersøgelse af din hulmur, så vi kan fastslå, om den er hulmursisoleret eller ej. Skulle den ikke være det, kan vi rådgive dig om, hvilken mulighed der passer bedst til dig og din bolig. En sådan vurdering foretages nemt og hurtigt, og det er gratis og helt uforpligtende. Hvad enten du bor i Rødovre eller Greve, så er vi klar til en professionel vurdering af din bolig.

Skulle du herefter ønske at få foretaget en hulmursisolering af din bolig, sørger vi gerne for at skræddersy en løsning, der matcher dine behov. Hvis du har en opfattelse af, at det nok koster en mindre formue, så kan vi informere dig om, at det bestemt ikke er tilfældet. Faktisk er din investering hurtigt tjent hjem igen i løbet af nogle få år, fordi du efter isoleringen vil kunne spare på varmeudgifterne. Det kan mærkes på budgettet, og det er en særdeles tilfredsstillende oplevelse. Hertil kommer, at du samtidigt optimerer din boligs værdi betydeligt, hvilket kommer dig til gode ved et evt. salg.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *