Forny dig – kalder motionen?

fitnesscenter

Måske trænger du til at få en ny interesse. Måske er du træt af altid at lave det samme, og måske trænger du derfor til at lave noget nyt i din fritid.

Hvis du har det på den måde, kan det være, at du skal begynde i et motionscenter.

Motion gør dig glad

Nogle mennesker har det sådan, at hvis der er noget, der kan gøre dem glade, så er det bare at komme ned i motionscenteret og få noget sved på panden og få pulsen op.

Det kan gøre dem glade at komme ned i et miljø, hvor folk går op i at træne, det kan gøre dem glade, at de selv får noget motion og får trænet det, de gerne vil have trænet, og måske rykker lidt tættere på et eventuelt mål, de har sat sig, og det kan gøre dem glade at dyrke motion med en ven eller veninde, hvis det er det, de gør.

Men derudover så er det også bevist, at motion gør en glad, fordi kroppen udskiller endorfiner, når vi dyrker motion.

Find nogle at dele interessen med

Det kan måske være lidt kedeligt selv at skulle gå i et motionscenter og træne. Det kan måske være lidt svært at tage sig sammen til at komme afsted, og man kan måske køre lidt sur i det, hvis man er helt alene om det.

Derfor kan det måske være en rigtig god ide at spørge en ven, en veninde eller en bekendt om I ikke skal begynde og træne sammen.

Er jeres bopæl i Ry, ligger motionscenteret i Them hallerne ikke så langt fra, hvor I bor, og det er et super godt motionscenter, der tilbyder mange forskellige ting.

Måske ønsker du bare udelukkende at fokusere på at få motion og få pulsen op, og dermed kan du benytte dig af maskinerne, hvor du kan motionere.

Hvis din veninde eller ven derimod ønsker at træne nogle bestemte muskler, kan han eller hun benytte sig af de maskiner, der kan hjælpe ham eller hende med det, samtidig med at du træner det, du gerne vil

I kan altså sammen gå i motionscenter men træne det, I hver især ønsker at træne, og I kan hver især få det ud af det, som I gerne vil have ud af det.

I kan også vælge at eksempelvis dyrke yoga sammen i motionscenteret i Them hallerne, eller I kan eksempelvis gå til holdtræning sammen.

Du vil finde glæde

Når du har dyrket motion i et motionscenter i noget tid, har du forhåbentligt mærket glæden ved at motionere, og måske har du fundet lige netop den interesse, der passer super godt til dig, og som bidrager positivt til dit liv og din hverdag, og som gør, at du føler dig glad.

Som tidligere nævnt er det jo faktisk bevist, at motion får kroppen til at udskille endorfiner, som gør en glad. Men forhåbentligt vil du også have det sådan, at i og med at det er noget der forhåbentligt gør dig glad, at det så også er noget, du har lyst til, og som du glæder dig til.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *