Erhvervsrengøring er vigtigt for medarbejdernes trivsel

så bliver der gjort rent

Det er vigtigt at begive sig i rene omgivelser. Dette gælder både derhjemme og på arbejdet. Dårlig luft har vist sig at medføre koncentrationsbesvær og hovedpine, så derfor er det vigtigt med et godt indeklima for at kunne arbejde optimalt. Mange virksomheder vælger dog at spare på dette område, da det umiddelbart ligner en omkostning, der ikke giver de store resultater. Dette er en fejlagtig bedømmelse, som kan vise sig at falde tilbage virksomhed i form af sygdom, fravær og lavere præstation hos medarbejderne. Ved at få gjort rent jævnligt fjerner man støv og snavs, hvilket giver medarbejderne muligheden for at præstere deres bedste.

Erhvervsrengøring på Amager kan være en nødvendighed

Har man en virksomhed med kontorer på Amager, så kan det betale sig at tage kontakt til et af de rengøringsfirmaer, der tilbyder erhvervsrengøring på øen. Mange virksomheder vælger at leje deres kontorlokaler på Amager, da det ligger centralt, men de er uvidende om, hvilke forholdsregler, der bør tages i dette område. Da der forekommer meget trafik på særligt Amagerbrogade samt sidegader, vælger mange medarbejdere at arbejde med lukkede vinduer. Dette medfører, at luften ikke bliver udskiftet så ofte og at støvet vil lægge sig på hver en flade, hvilket igen medfører et dårligt indeklima. Er du virksomhedsejer, så bør du overveje om din erhvervsrengøring lever op til det, som den skal.

Erhvervsrengøring kan betragtes som en investering

I Valby ligger der mange virksomheder og kontorlokaler, hvor medarbejderne bliver mødt af et dårligt indeklima hver dag, når de kommer på arbejde. Dette er selvfølgelig uheldigt og der bør gøres noget ved det. Et dårligt indeklima indbefatter flere forskellige ting og mulighederne for at vente et dårligt til et godt ét behøver ikke at kræve så meget, som man kunne lokkes til at tro. Står man med ansvaret for at tage de nødvendige tiltag, som det kræver for at sikre virksomhedens medarbejdere en ren arbejdsplads, så bør man ikke tøve med at kontakte et af de mange rengøringsfirmaer, der tilbyder erhvervsrengøring i Valby. Det kan betale sig og bør ikke ses som en omkostning, men nærmere som en investering.

De fleste, der arbejder på et kontor vil i dag bruge meget af deres tid foran en computer. De vil sandsynligvis også benytte sig af en telefon og have et fælles toilet, som de deler med de andre medarbejdere. Tastaturer og særligt dem, der benyttes af flere personer er kendt for at ophobe bakterier. Det er derfor vigtigt at disse jævnligt bliver rengjort for at undgå sygdom. Det samme gælder telefoner og nogle studier har desuden vist, at de kan være lige så bakteriebelagt som toiletter. Vi er typisk mere hysteriske med at få rengjort vores toiletter jævnligt, mens der på tastatur- og telefonområdet ikke bliver lagt lige så meget fokus. Dette er en fejl og bør overvejes, hvis man vil sørge for at omgivelserne ikke skal ligge til last for de personer, der arbejder der. At få fjernet snavset og at sikre et godt indeklima kan vise sig at give resultater i sidste ende.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *