Skab moderne webdesign og øg værdien i din virksomhed

webservice

Internettet er et sted, hvor man efterhånden er nødt til at være, hvis man vil have succes med noget som helst. Et godt eksempel er hvis man driver virksomhed, fordi internettet giver nogle markedsføringsmæssige muligheder, man endelig ikke skal tage fejl af. Først og fremmest er det dog vigtigt, at man har fået fornuftigt, moderne og responsivt webdesign. Det skaber den rette kerne omkring ens vigtige værdier, og netop den proces kan være svær. Det er dog muligt at komme let gennem den, hvis man har de rette samarbejdspartnere og de rette ideer.

Webdesign skal afspejle virksomhedens værdier og kultur

Ligesom man bliver skuffet, hvis et røde bolsjer smager af appelsin, er det også træls hvis ens webdesign ikke matcher den virksomhed, som der præsenteres. Derfor er en af de første opgaver, at man får sat sig ned og gjort klart, hvad det egentlig er for en virksomhed man har eller i så fald vil skabe. Uden styring over de elementer, kommer man ingen vegne, og så kan ens webdesign være noget så pænt, uden det reelt virker. Når du har fået styr på de forberedende elementer, kan du begynde at tænke reelt webdesign og fantasere om, hvordan du godt kunne tænke dig det ender med at se ud. Driver du for eksempel en virksomhed, som sælger miljøvenlige produkter eller økologiske varer, så kunne det være oplagt at bruge nogle grønne farver. De symboliserer natur, håb og passer derfor perfekt ind i webdesign, hvis det bruges rigtigt. Dertil skal selve strukturen i ens webdesign så også afspejle ro og kvalitet, da det er nogle af de signaler, som sådanne virksomheder gerne vil sende ud. Det medvirker nemlig til, at de besøgende der kommer forbi siden, har en tiltro til, at der her er styr på tingene.

Udnyt mulighederne i webdesign og giv de besøgende en driftssikker oplevelse

Noget af det rigtig svære ved webdesign er, at det skal se pænt ud på alle enheder. Om du sidder med en tablet, smartphone, computer eller noget helt tredje, så skal din hjemmeside gerne fremstå lækker og indbydende. I sådan et tilfælde er responsivt webdesign altafgørende, fordi det tilpasser sig de rammer, som det bliver vist i. Henover de seneste par år, er det blevet et vigtigt element i webdesign, og sikret at man får præsenteret indholdet på den rigtige måde, lige meget hvor man er. I en mobilversion er det for eksempel ikke vigtigt, at man kan se hele menuen foldet ud, men nærmere vigtigt, at man får forsidens indhold præsenteret. Menuen kan derefter altid selv foldes ud, og så har man adgangen og funktionaliteten der skal være. Det er et godt eksempel på brugbart webdesign, og ses i stor grad, hvis du surfer rundt imellem websider. Men derudover kan du også udnytte, at din mobil kan spore din fysiske lokation og for eksempel vise den nærmeste butik, vurderet ud fra placeringen. Det er smart brug af intelligent webdesign og mere og mere brugt.

Læs mere på www.mementor.no

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *