Sådan får du bekæmpet rotter i hjemmet

rotte

I Danmark er vi rigtig glade for at holde husdyr. Katte og hunde ligger som de klart mest populære dyr i de danske hjem, men også gnavere som hamstere og mus finder plads i de danske hjem. Det er meget forskelligt, hvad for et favoritdyr de forskellige hjem har. Der er dog et dyr, som de fleste hjem kan blive enige om, at de ikke bryder sig om. Dette er naturligvis rotter, som de fleste nok har regnet ud. Rotter er et forfærdeligt skadedyr, og det er et problem, som man så absolut ikke skal tage for let på. Mange er dog desværre ikke klar over, hvor stort et problem det er. De fleste synes bare, at det er lidt ulækkert, at der er rotter. Mange er dog heller ikke klar over, hvad de egentlig skal gøre, hvis de oplever et problem med rotter. Det er da også svært overhovedet at vide, om man har rotter boende, og så er det jo også tåbeligt at ringe efter rottebekæmpelse. Man er derfor nødt til at vide, hvilke tegn man skal se efter, når man skal afgøre om man har rotter.

Dette er tegnene på rotter

Tegnene på rotter er sikkert nogle som de fleste kender, når bare lige de får hørt dem en gang. Et af de klareste tegn overhovedet er den lugt som rotterne har. Har man først lugtet til rotter en gang før, så gør man det ikke igen. Det er en ubehagelig lugt, og man er ikke i tvivl når man lugter til den. Et andet klassisk tegn på rotter er deres afføring. Ser man nogle små sorte efterladenskaber, så kan man godt begynde at tænke rotter med det samme. Det tegn som flest dog bider mærke ved, når de skal afsløre rotterne, det er hvor meget de larmer. Man er ikke i tvivl, når man hører en pibelyd og en kradselyd på den anden side af væggene. Man er måske lidt tvivlende, hvis man ikke har oplevet det før, men det skal man ikke være. De larmer så meget, at det tit forstyrrer folk der skal sove om natten.

Rottebekæmpelse sørger kommunen for

Det er vigtigt når man har konstateret at der er rotter, at man ikke selv begynder at tage affære. Rottebekæmpelse står kommunen for, og det er simpelthen fordi det er så vigtigt, at det bliver gjort ordentligt. Sådan er det uanset hvor i landet man er. Om det er på Sjælland, som for eksempel Roskilde eller Frederikssund, så er det altid kommunen der står for det. Det er blandt andet fordi rotter bærer på mange sygdomme, så man skulle ikke gerne blive syg. For det andet er det vigtigt, at det er det rigtige gift det bliver brugt, så rotterne ikke går hen u bliver resistente over for det man selv bruger, og efterfølgende det som kommunen bruger. Som man kan høre, så er rotter altså et stort problem. Større end rigtig mange folk er klar over.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *