Når det kommer til træ

få fældet et træ

Træ kan benyttes til rigtig mange ting, og er en ressource vi har benyttet os i rigtig mange tusinde år. Det er et hårdt materiale, som kan give sig, det er vandtæt og så ser det flot ud med den rette pleje. Det kan holde til rigtig meget, og hvis det konstrueres på den rette måde kan det holde til endnu mere, fx i forbindelse med møbler og i forbindelse med bygninger, huse osv. Træ er en yderst nødvendig ressource, som desværre går udover regnskoven og skove, da den store efterspørgsel, ikke kan følge med, når det kommer til udbyttet. Træer vokser langsomt, men det gør den rivende udvikling ikke. Der er derfor en uoverensstemmelse mellem de efterspørgsel og udbytte. Træer er nødvendig for ilt, men også nødvendig som hjem for de mange dyrearter der lever i træerne. Deres hjem tages fra dem, når træerne fælles. Sådanne realiteter er vi i Danmark langt fra, og arbejde med træ handler mere om vedligeholdelse, behandling og at bygge med træ.

Fældning og nedskæring og fokus på miljø

Når du skal have hjælp til at fælde et træ eller skære noget af det væk, eller noget helt tredje, er det ikke helt ligegyldig hvem du får hjælp til det af. Specielt hvis du tænker på miljøet er der, hvis du bor på Sjælland et firma som dette, der er både miljøvenlig og har professionelle, samt en forsikring der dækker for flere millioner. De dækker både Midt-, Nord- og Vestsjælland, hvor bla. de større byer Kalundborg, Roskilde, Holbæk og Ballerup hører inde under. Så hvis du bor i disse byer, er der hjælp at hente, når du skal have hjælp til det, der har med træ at gøre. Det der gør dem miljøvenlige er, at de kun bruger miljø benzin, biologisk nedbrydelig ig vegetabilsk kædeolie samt ikke benytter sig at tunge og store maskiner, der ødelægger det omkringværende natur og omgivelser helt unødvendigt. De går derfor mere målrettet til værks, med mindst mulig påvirkning af naturen omkring.

3 årig plejeplan

Når du har fået fældet et træ, fået beskåret buske eller træer eller lignende, følger der en 3 årige plejeplan med, hvor der i de tre år, medfølger anbefalet pleje, hvordan du skal passe træet og hvordan du skal vedligeholde træet. Da det tit er en omfattende opgave som du får løst, vil det være rigtig ærgeligt, hvis det i årene efter, ikke bliver passet og vedligeholdt på den mest hensigtsmæssige måde. På den måde er der heller ingen penge spildt eller tid. Servicen er derfor en rigtig god service, der sikre at resultatet bliver som du gerne vil have det, og du derfor undgår unødige hændelser. Da det er professionelle man har med at gøre, kan man derfor også stole på, at de ved hvad de taler om, og være tryg ved at følge deres råd til punkt og prikke. Så selvom at det lyder underligt, så er det bedst at følge de medfølgende råd om pleje, bedst vedligeholdelse og pasning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *