Leasing bliver mere og mere normalt

leaset bil

Vi skal bestemt ikke mange år tilbage i tiden, før det nærmest var utænkeligt at folk ville lease deres bil i stedet for at købe den, men det hænger naturligvis også sammen med, at det før i tiden slet ikke kunne betale sig for folk at lease deres bil i stedet for at købe den. I dag bliver leasing dog mere og mere normalt, og derfor er der også flere og flere danskere, der vælger at lease deres bil i stedet for at købe den. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er noget for alle, og derfor er det bestemt heller ikke sikkert at leasing er noget, der tiltaler dig og giver mening for dig – økonomisk set.

Hvilke biler bliver leaset?

Der er faktisk ikke nogen bestemt form for bil, der bliver leaset mest. Som det også bliver nævnt ovenfor, så er leasing allerede blevet langt mere normalt end det var før i tiden, hvorfor det også er stort set alle biler, der i dag bliver leaset. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at du kan privatlease en Porsche eller deslige, men du kan dog sagtens lease en sådan bil, men i den forbindelse er det dog ikke almindelig privatleasing, men derimod en anden form for leasing, der kaldes for, flexleasing. Det er en form for leasing, der er henvendt til biler, der koster over 500.000 kr., da det ellers ikke vil kunne betale sig for dig at skulle flexlease en bil.

Er leasing noget for mig?

Det kan naturligvis være svært for dig at vurdere, om leasing er noget for dig eller om du derimod er bedre stillet ved at gå ud og købe en bil i stedet. Det kan dog meget hurtigt ridses op, for hvis du har intentioner om at udskifte din bil relativt hurtigt, hvis du ikke ønsker bøvle med at sælge den igen og hvis du ikke har et synderligt stort kørselsbehov, så er du langt bedre stillet ved at lease en bil fremfor at gå ud og købe den. Fordelen ved helt almindelig privatleasing er nemlig, at du bare skal betale en udbetaling, du skal derefter betale et månedligt beløb i leasingudgift og slutteligt skal du bare køre op og aflevere din bil.

Hvornår er flexleasing aktuelt?

Som tidligere nævnt, så er flexleasing kun aktuelt for dig, der skal have en bil, der koster mere end 500.000 kr. Flexleasing er nemlig en form for leasing, der gør det muligt for dig at betale din registreringsafgift over tid. Ved flexleasing starter du blot ud med at lægge en udbetaling, hvorefter du kommer til at betale en månedlig leasingudgift, men i modsætning til almindelig leasing, så skal du betale et restbeløb til sidst, der er svarende til det resterende beløb, som bilen er værd på det tidspunkt, hvor leasingperioden udløber. Du kan dog også vælge at sælge bilen til en forhandler, der er villig til at overtage bilen, mens du også kan finde steder, hvor leasingudbyder indestår for restværdien.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *