Lær noget nyt med et foredrag om forandring

en god tale

Foredrag om forandringer er meget oppe i tiden, men derfor er det ikke sikkert, man har hørt om det før. Ved et sådant foredrag kan man få hjælp til, hvordan man håndtere og imødekommer forandringer på arbejdspladsen, i virksomheden eller organisationen. Alle kan have glæde af at deltage i et foredrag om forandring, både den givne virksomhed eller organisations ledere og medarbejdere, og i det hele taget bare alle, som f.eks. projektledere og konsulenter, der er berørt af en forandringsproces, der finder sted på arbejdspladsen. Naturligvis kan foredraget også vinkles således, at det er specielt rettet mod eksempelvis medarbejdere eller ledere – det kommer an på, for hvem forandring anses som mest betydningsfuld. Man kan selvfølgelig også få alle parter til at deltage i foredrag om forandring, men i forskellige slags. Forandring er uundgåelig, når man driver en organisation eller virksomhed, og derfor er det også værd at omfavne den på den bedst mulige måde.

Forandring fryder

Foredrag om forandring handler primært om at lære at imødekomme forandringer og at lære, hvordan man håndtere det. Der kan gives anvendelige teknikker til, hvordan man bedst forbereder sig på forandringer og kommer bedst muligt gennem en omstillingsproces, der i mange tilfælde kan være ganske krævende for alle parterne på arbejdspladsen. Forandring kan komme af sig selv, og på den måde kan et foredrag derom hjælpe til at håndtere de uundgåelige forandringer, der om nødvendigt vil være hos en hver organisation eller virksomhed, der er i konstant innovativ bevægelse. Men der kan også være et decideret ønske om, at der skal ske en forandringsproces på arbejdspladsen. For som man siger, forandring fryder! Ved som virksomhed at deltage i et sådant slags foredrag kan man få konkrete redskaber til, hvordan man bedst skaber rum for en forandringsproces og foredragsholderne kan hjælpe med at lære deltagerne, hvordan man bedst bryder med gamle mønstre og vaner, så forandringen kan få lov til at blomstre frit og uproblematisk.

Find den rette foredragsholder

Der findes mange forskellige professionelle foredragsholdere, der tilbyder foredrag om forandring. Og derfor er det vigtigt, at man ikke bare vælger den første og bedste til at besøge netop sin arbejdsplads. Man er nødt til at orientere sig i feltet og finde den foredragsholder, der passer bedst til lige netop den organisation eller virksomhed, man driver, og dens forskellige organisatoriske parter såsom ledere og medarbejdere. De mange professionelle, der tilbyder foredrag om forandringer, kommer fra alle mulige forskellige videnskaber og har forskellige erfaring og ekspertise. F.eks. er der både nogen at finde fra psykologens verden, hvor man bruger redskaber og teori fra denne videnskab, mens andre er specialiseret i organisationsudvikling og -teori, hvor man mere er fokuseret på eksemplificering via reelle cases. Altid er det i hvert fald en fordel at finde en, der kan komme med konkrete eksempler fra videnskabens verden. Heldigvis er det nemt at læse om de forskellige på nettet, og man kan derfor med fordel orientere sig på deres hjemmesider, før man booker sig ind hos nogen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *