Lån 7000 og få råd til at gøre det du vil

danish kroner

Mangler du de sidste håndøre til at gøre lige præcis det du har haft lyst til i rigtig lang tid nu. Så lån 7000 kroner og lad fornuften blive derhjemme. Du kan komme rigtig langt med 7000 kroner, uanset om det er inden for elektronik, husbehov eller bare noget gøgl. Det kan godt være mange mener man skal arbejde sig til sine penge og yde før man kan nyde. Engang i mellem er det bare i orden at tage den hurtige løsning og have det sjovt uden at skulle bekymre sig. Her er nogle tips til gode måder at bruge 7000 kroner på.

Festival

Er det festivaltid og har du endnu ikke købt billet på grund af den i forvejen stramme økonomi. Lån 7000 kroner og lad ikke fornuften forhindre dig i at have den sjoveste uge i dit liv. Når først billetten er i hus er der også penge til telt, alkohol, tøj og andre praktiske ting man slet ikke kan undvære på en festival. Det kunne være gummistøvler, en pengekat, kasket, desinficeringsmiddel, solcreme og -briller. Derudover kan der være en masse skøre ting som sjove beklædningsgenstande, bolde og kortspil til drukspil. Når du så endelig er afsted og har dit livs sjoveste fest, så skal der jo stadig vand og mad til at holde dig kørende. Mad plejer at være rigtig lækker på festivaler, så her skal du selvfølgelig heller ikke spare.
Det kan godt være du har tømmermænd efter sådan en uge, og måske endda nogle moralske, men det er bestemt ikke pengenes skyld.

Tøj

Vi kender alle sammen det at kigge ind i klædeskabet og udbryde: Jeg har intet at tage på. Inderst inde ved vi alle godt det er en løgn, men fordi vi ikke hele tiden fornyer vores gaderobe kan det føles som om at det hele er gammelt. Lån 7000 kroner og forny gaderoben på én gang. Sørg for at købe gode basisting, som hvide og sorte t-shirts, bukser, bløde striktrøjer og lækre jakker der kan bruges til meget. Ligeså snart du har en lækker basisgaderobe er det pludseligt blevet meget nemmere at forny hvert enkelt stykke tøj og sammensætte det på en helt ny måde. Det kan endda gå hen og spare dig penge i det lange løb da du vil få følelsen af en ny gaderobe i lang tid.

Miniferie eller et ophold

Har du brug for at komme væk fra det hele i en kort tid, så brug nogle penge på et ophold, uanset om det er i udlandet eller hjemlandet. Forkæl dig selv og vælg et lækkert sted du altid har drømt om at besøge, slå hovedet fra og nyd det. Det er godt at få noget luftforandring en gang i mellem og hvis muligheden byder sig, så er det med at slå til. Det kan også være en spontan idé som bare skal udføres uden de helt store tanker, og det kan næsten ikke gå galt. Uanset hvad vil man få en lækker oplevelse, og måske endda sammen med en man holder af.

Gaver til dem man elsker

Det er helt uselvisk og man gør andre glade. Det er en glæde at give og især til dem man elsker. Så lån 7000 kroner og forkæl dine nærmeste med hvad end hjertet begærer. Det kunne jo være ting fra den ovenstående liste, men det kan også være alt mulig andet. Det er dig der kender personerne og ved hvad de har brug for. Det er altid rart at give gaver til nogen og der er en rigtig god mulighed for at få en masse tilbage som er meget mere værd end penge. Om end det så er kærlighed.

Du kan låne penge via denne hjemmeside.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *