Ingen trafikpropper hos danske 3

mobilsender

Analytikere både internationalt og fra Danmark, har længe meldt om pladsmangel på det danske teleselskab 3’s mobilnet. Nu afviser 3, at dette vil blive en konsekvens. 

For kunder hos mobilselskabet 3 kan godt ånde lettet op, da det ikke ser ud til at der bliver dannet trafikpropper på deres mobilnet. På den måde undgår de altså dårlig mobildækning, som kunne have været en konsekvens af trafikproppen.

Administrerende direktør for mobilselskabet 3 i Danmark fastslår nemlig overfor Berlingske, at en trafikprop ikke er i vente, men det er godt 3 har fået så mange nye kunder. Han udtaler sig således. ”Der er rigtigt, at dataforbruget stiger med 60 procent om året, men vi har masser af kapacitet. Der er lang vej endnu – masser af plads i år fremad. Det er langt fra sandt, at vi er nået en kapacitetsgrænse, så vi er ikke i nogen kattepine overhovedet,” fastslår Morten Christiansen.

3 fortsætter som udfordreren

3 er det mobilselskab i Danmark som presser priserne, specielt med deres lavprisselskab Oister. Imens fusionen af Telia og Telenor har stået på, har 3 indsamlet en meget stor bunke nye kunder, som de har hentet fra de andre mobilselskaber. Derfor har snakken om 3’s mulige trafikprop på deres mobilnet vagt stor tvivl om hvorvidt 3 kunne blive ved med, at hive kunder hjem. Dette ser dog ikke ud til at stoppe, og priskrigen vil derfor sandsynligvis fortsætte på det danske mobilmarked.

Rigtig mange teleselskaber her hjemme drømmer om højere priser på mobilabonnementerne. For at mobilselskaberne kan overleve og holde fast i deres kunder, mener analytikerne at de bliver nød til, at sætte priserne lidt op igen. 3 afviser dog dette, og Morten Christiansen giver overfor Berlingske ikke udtryk for højere priser. Han fortæller således, ”Nej, det kan jeg ikke genkende. Jeg har tilstrækkelig kapacitet i nettet, og selvfølgelig skal vi fortsætte med at være udfordreren, som gerne vil vokse. Vi har som mål at få et antal kunder ind i butikken – omkring 100.000 flere om året. Vi har jo et langt lavere omkostningsniveau end vores konkurrenter. Dermed kan vi tjene på prispunkter, der ligger under vores konkurrenters. Der er skarpe tilbud fra alle selskaberne,” forklare Morten Christiansen.

Forskellen for 3 i modsætning til de andre teleselskaber her hjemme i Danmark er, at 3 ikke har et landsdækkende mobilnet, men lejer sig tværtimod ind hos TDC, hvor deres egne sendemaster ikke rækker.

Kunne du derfor godt tænke dig et 3 mobilabonnement, da der nu ikke længere er noget at frygte. Så kan du hurtigt og let finde dem på prissammenligningssider. Der kan du også tjekke alle de andre mobilselskaber, og se hvilke mobilabonnementer de kan tilbyde dig. Et godt eksempel på en sådan side vil være mp.dk. På mp.dk/mobilabonnement, kan du hurtigt se om der skulle være et mobilabonnement for dig. Et mobilabonnement for et af teleudbydernes underselskaber, som fx 3’s Oister, der levere mobilabonnementer til super laver priser. Find derfor et billigt mobilabonnement, og spar penge til hverdagen på mp.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *