Gode råd til murerarbejde

muremesteren er startet

Det kan være du lige har købt drømmehuset der trænger til en kærlig hånd, eller endelig har fået godkendt lånet til en tilbygning på huset. Det kan være et badeværelse der skal renoveres, eller du har en facade der skal fornyes. Det kan også være du starter helt fra bunden af, og kun står med en tom, men lovende grund. Uanset hvad størrelsen eller omfanget kan være, har du brug for et erfarent hold af murere til at klare opgaven. I og omkring Odense er der mange forskellige murermestre, der kan klare din opgave. Men inden du springer ud i det, er der nogle enkelte overvejelser, du skal gøre dig inden du begynder på tilbygningen eller renoveringen.

TIP: Mangler du en god murer i Odense, så prøv denne side.

Inden du går i gang

Den første overvejelse du skal gøre dig med hensyn til murerarbejde er, hvor meget du skal inddrage firmaet. Mange firmaer tilbyder at bidrage til alle byggeriets faser, såsom projektering, tegninger og indhentning af tilladelser. Generel rådgivning omkring byggeriet er også noget de fleste firmaer tilbyder, foruden deres kerneservice. På firmaernes hjemmesider giver de som regel et meget godt overblik over, hvilke tjenester de tilbyder, hvilket kan spare dig for meget benarbejde. Det gør det også lettere at planlægge fremadrettet, hvis du har en god idé om hvad du har brug for, allerede inden du tager kontakt. Afhængigt af omfanget af projektet er det ofte en god idé at samle det hele hos én virksomhed, for at bevare overblikket. Det kan for eksempel være i forbindelse med totalløsninger, hvor der også skal udføres andet end bare murerarbejde. Det gør det også lettere for murerfirmaet selv at holde styr på processen, så det hele går meget lettere. Ofte har firmaet nemlig arrangeret et samarbejde med arkitekter, vvs’ere, tømrere eller elektrikere, som kan spare dig for en del besvær i forhold til planlægning.

Tillid er vigtigt

Det at overlade et helt byggeprojekt til en enkel virksomhed kan dog være et stort spring at tage. Inden man vælger sit murerfirma kan det derfor være en fordel at se på nogle af deres tidligere projekter, eller læse hvad andre kunder der bor i Odense har af erfaringer. Her er internettet en rigtig god kilde til denne slags informationer. Først og fremmest er firmaernes egne hjemmesider et godt sted at starte. Her er der ofte billedgallerier med deres tidligere arbejde, som kan give dig et indtryk af deres arbejde. Nogle firmaer har også en tilstedeværelse på diverse sociale medier, hvor man kan få sig et overblik over, hvad kunderne  selv siger. Kundernes egne erfaringer er næsten altid den bedste indikator, men opvej alligevel altid anmeldelserne med andre faktorer, så du er sikker på at du får det mest nuancerede billede. På hjemmesiderne kan man også se efter diverse kvalitets- og garantistempler, der hjælper dig, hvis der skulle opstå problemer. Disse forpligter firmaet til at opfylde forskellige krav og forpligtelser overfor kunden, hvis noget skulle gå galt undervejs i arbejdet. Med disse overvejelser er du sikret et byggeprojekt uden hovedpiner af nogen art.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *