Få sat et ordentligt stillads op med udlejning af stilladser hos VK stillads

stilladsudlejning

VK stillads er et stilladsfirma, der beskæftiger sig med udlejning af stilladser til byggeprojekter. Firmaet har eksisteret siden 2006 og ligger i Haslev, der ligger på Sjælland. Firmaet ejes af Brian Kreutzfeldt, Søren Hansen, Jan Hyldgaard og PB Holding.

Hos VK stillads er der mulighed for at få leveret stilladser til hele Sjælland, det inkluderer også Lolland og øerne. Ved at leje et stillads af VK stillads er du sikret professionelle folk. Du kan både vælge kun at leje et stillads og selv sætte det op, eller du kan vælge at få stilladsriggere fra VK stillads til at køre stilladset ud, sætte stilladset op og tage det ned igen, når dit byggeprojekt er færdigt. Hos VK stillads kan få du professionel hjælp til de små og store byggeprojekter. Ved udlejning af stilladser hos VK stillads er du sikret professionalitet. VK stillads har en stor erfaring inden for stilladser og har haft flere opgaver, hvor de blandt andet har fået erfaringer med facadestilladser, bukkestilladser, rullestilladser, murerstilladser og total overdækning af alle typer stilladser med mere. Den store erfaring har gjort, at VK stilladser er knivskarpe i deres arbejde og ved, hvad de har med at gøre. Det sikrer at sikkerheden altid er i top, når der sættes stilladser op. Derudover gør VK stillads meget ud af at service og rådgivningen altid er i top, så alle føler sig trygge ved at leje et stillads hos VK stillads. Om du er professionel eller ej, hjælper VK stillads dig med stilladser.

Hos VK stillads er sikkerheden altid i top ved udlejning af stillads

Hos VK stillads opstilles forskellige former for stilladser. Alle stilladser, der bliver sat op af VK stillads, følger alle sikkerheds- og lovkrav. Der sørges også for, at stilladset er sat så hurtigt så op som muligt, så du kan komme i gang med arbejdet på byggeprojektet så hurtigt som muligt. VK stillads sørger også for nedrivning af stilladset. Det gøres på en måde, så det er pænt og ryddeligt. Nedrivningen af det udlejet stillads sker, når det afmeldes.

Disse typer af stilladser tilbydes ved udlejning af stillads hos VK stilladser

Ved udlejning af stilladser hos VK stillads tilbydes facadestillads eller let stillads, som er velegnet til arbejdstyper som malerarbejde, tagarbejde, filtning, sandblæsning og inspektion. VK tilbyder også rullestilladser, som fås i flere størrelser alt efter arbejdet. Rullestilladser er et stillads, hvor der er monteret hjul. Det gør, at du nemt kan flytte rundt på stilladset. Rullestilladset er perfekt til de mindre arbejdsopgaver. VK har også murerstilladser, de er kendetegnet ved at have en bredere platform og en større bæreevne til tungere arbejdsopgaver. Murerstilladser er velegnet til opmuring af facader. HK stilladser har også bukkestilladser, som er fritstående stilladser, som giver en arbejdshøjde på 2-3 meter. Vi har også skorstensstilladser, som er velegnet, når skorstenen skal inddækkes. Derudover tilbyder vi også total overdækning af stilladser, det sikrer, at der er mindre risiko for fugtskader, som kan være omkostningsfulde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *