Få mange fordele: Spil med asian handicap

mand på stadion til nfl

Der er efterhånden mange, der har prøvet at tippe, og man kan efterhånden også tippe på alle slags sportsgrene. Opfindshomheden er i top, når oddssætterne er på arbejde. Men hvordan er det lige man vinder den store gevinst gennem tipning? For det er jo bestemt ikke alle, der tippere, der er millionærer.

Brug de muligheder du har

Det er lettere end nogensinde før at tippe. Hvis man lige føler for at skulle tippe en aften, og man ikke har prøvet det før, så kan man faktisk bare gå ind på internettet og opretter en bruger på en af de mange websider, der udbyder betting, og tit går der blot 10-15 minutter, så er du i gang med at tippe (læs først denne forklaring). Det er en virkelig sjov aktivitet at tippe, og det er specielt sjovt, hvis man sidder og følger med på tv-skærmen i de kampe, som man har tippet noget på.

Men hvilke muligheder har man, og hvordan finder man en ret sikker måde at tippe rigtigt og vinde mange penge på?

Det er et spørgsmål, som mange har forsøgt at svare på, men noget enkelt svar er der ikke. Der er dog nogle forholdsregler, som er rigtig gode at tage, for hvis man tager dem, så forringer man i hvert fald ikke sine muligheder for at vinde en god gevinst. En af disse forholdsregler er, at man kan afsøge de muligheder for at tippe på forskellige måder, som man har. Blandt andet er der spil med asian handicap, og det kan være, at det er netop denne mulighed, som du kan specialisere dig i og tjene ret store penge på. Der er nemlig nogle, der virkelig finder ud af, at der er nogle slags spil, som de er rigtig gode til, og så kører de bare videre på den bølger, som de finder, ligesom en surfer gør det. Og der er da intet så fantastisk som den følelse, at man bare har det hele i sin hule hånd.

Asian handicap kan som sagt være det spil, som man specialiserer sig i, men hvad indebærer dette spil?

Et spil med asian handicap

Når man spiller med asian handicap, så betyder det, at man kan få bedre odds på et hold, hvis det i forvejen er favorit til at vinde kampen. Der er jo nogle hold, der bare er meget bedre end de andre, og man er bare stensikker på, at de vinder kampen, spørgsmålet er bare med hvor meget. Der kan man så gå ind og give modstanderholdet et handicap, sådan at man leger, at de fra starten af har et mål mere end favoritholdet, og hvis man så tror, at favoritholdet vinder med mindst to mål, og de så ender med at gøre det, så vinder man på handicap, da der så står 2-(1) til favoritholdet, og dermed kan gevinsten være meget større, da man valgte at spille med handicap.

Det er en rigtig sjov og god måde at tippe på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *