Dinitrol rustbeskyttelse handler om sikkerhed

gammel og rusten

Dinitrol er effektivt til at modvirke rustdannelse i biler og større køretøjer. Der findes et hav af produkter, som virker forskelligt, og det anbefales, at man får en professionel Dinitrol rustbeskyttelse af sin bil for at bevare sikkerheden. Det danske klima er kendt for sin høje luftfugtighed, og sammen med gennemsnitstemperaturen i Danmark, som ligger på de omkring 10-18 grader, skabes de perfekte betingelser for dannelse af rust. Dette klima kan allerede inden for bilens første leveår lede til store mængder fugt i bilens hulrum og undervogn, hvorved rusten tager til, og dette kan nedsætte sikkerheden ved at køre i bilen betydeligt. Dinitrol handler ganske enkelt om sikkerhed. Derfor anbefales det af mange, at man sørger for at give sit køretøj en professionel Dinitrol rustbeskyttelse – og gerne så hurtigt så muligt efter købet er foretaget. Ideelt set bør behandlingen gentaget en gang hvert 2. år. Befinder man sig i Århus eller Risskov findes der professionelle Dinitriol centre i nærheden, hvor man kan få effektiv rustbeskyttelse og undervognsbehandling udført. Se f.eks. på kbt.dk.

Dinitrol dækker dér, hvor garantien ikke gør

Det kan betale sig at få en Dinitrol rustbehandling af sin bil af mange grunde. En af disse grunde er, at dinitrol dækker dér, hvor rustgarantien nok ikke gør. De fleste bilfabrikker vil ved købet af en bil forsikre en om mange års rustgaranti, og da skal man være klar over, at denne garanti kun gælder for gennemtræning indefra karosseriet. Der skal altså være ikke alene rustdannelse, men rust, der har skabt et hul i selve pladen, før fabrikkens rustgaranti dækker skaden. Derudover omfatter en normal rustgaranti heller ikke bundkar, bremserør og de øvrige mekaniske dele, der findes i bilens undervogn. På grund af alle disse ting er det ganske enkelt en rigtig god idé at give sin bil en Dinitrol behandling. Det er nemlig ikke det værd at gå på kompromis med sikkerheden.

Effektiv undervognsbehandling

I mange dele af ens bil kan der forekomme rust, som er værd at give kvalitets beskyttelse mod. Men især undervognen er særligt udsat for rust, og derfor kan man med fordel få foretaget en såkaldt undervognsbehandling med dinitrol. En undervognsbehandling er sådan set bare en mere specifik betegnelse for rustbehandling. Ved en professionel Dinitrol undervognsbehandling sørger man for effektivt at sprøjte alle hulrum, så man rustdannelse på bedst mulig vis modvirkes. Behandlingen er mest effektiv , hvis inderskærme, bundplader og støjdæmpende svampe afmonteres, eftersom disse ting dækker for adgang til hulrum, der kan være særligt svære at få øje på. Derudover er det også vigtigt, at man afmonterer ved en Dinitriol undervognsbehandling, fordi det hjælper til at rengøre vognbunden og forsikrer en fuldt ud effektiv rustbeskyttelse af køretøjet. Man skal ikke være bange for, at ens bil kommer til skade på anden vis under behandling. Som regel vil de professionelle Dinitrol arbejdere dække bilen til med f.eks. kardusmåtter, sæderne dækkes også til og selerne kan trækkes helt ud. Ligeledes bør man heller ikke frygte, at rustbeskyttelse af ledninger, slanger og lign. påvirker selve bilen elektroniske dele.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *